Neupangkeun…..

Simkuring sanes jalmi anu sampurna, anu linuhung ku ilmu jeumbar ku pangabisa; Tapi jalmi biasa-biasa anu  ngagaduhan kakirangan oge teu dileuleungit ngagaduhan oge  kaleuwihan sanaos sakeudik…….🙂

Pami wasta mah asep rohiman.  Urang Bandung tulen….lalakon kahirupan simkuring pami keudah dicutat mah panjang teuing oge dramatis…heheh….



5 thoughts on “Neupangkeun…..”

  1. menarik kang blog na tur sae pisan mangfaat na
    abdi tertarik pisan ninggal perkawis pelatihan janten pengrajin atau teknik olah batu mulia/batu akik. dupi tiasa di info kumaha carana pami hoyong giringan sareng sarat na naon wae. hatur nuhun sateu acan na

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: